Avui diumenge 1 setembre Espai Garum, la galeria d’art més petita del món, ha inaugurat la setena temporada amb l’exposició «TexturART» de la pintora lliçanenca Anna Codina.
A les 12 en punt s’alçava la persiana per mostrar al públic assistent, les obres que Codina a preparat especialment per a aquesta exposició número 71.
TexturART és una composición de quatre llenços que és fusionen en una única obra plena de textures. Dos llenços de 30 x 30 cm i 2 llenços de 30 x 100 cm barregen pasta, sorra i pintura. Llenços pintats amb acrílic i barreges de materials on s’hi poden apreciar els relleus i les textures. Textura més art.
Són quatre llenços en què mostren la seva particular visió de la pintura esquerdada, a través d’una composició d’aire primitiu basada en elements com cercles i línies horitzontals i verticals que, amb pocs colors bàsics (negre, vermell i plata) i la sorra del riu Tenes, sintetitzen unes obres que van ser inspirades quan la pintora caminava riu amunt un dia calorós i una petita bassa seca va atreure la seva atenció: sorra trencada, sorra esquerdada, sorra clivellada …

Seguidament l’autora ens va parlar sobre la seva trajectòria artística i processos de treball, proposant als convidats que li preguntessin sobre això, i va generar un interessant diàleg on Anna Codina ens va desvetllar el seu univers creatiu i els seus projectes de futur.

L’exposició es podrà veure a l’Espai Garum 1 (Anselm Clavé, 95. Lliçà d’Amunt) fins al 29 de setembre de 2013.

La pintora Anna Codina davant la seva obra «TexturART»
L’obra «TexturART» d’Anna Codina
Màrius Gómez i Anna Codina (foto Núria Gómez)
Públic assistent a l’inauguració (foto Núria Gómez)