i Saps que artista està creant en aquest moment l’obra d’art més gran d’Europa?
Doncs és en Carles Bros i l’obra l’està pintant a Llançà (Alt Empordà) sobre un dic de formigó de ¡¡3.000m2!! situat al mig del mar. Un enorme dic que Bros està convertint en un banc de peixos.

i vols saber on estarà Carles Bros aquest diumenge dia 3 de març a les 12h?
Doncs tindrem l’honor de que estigui a l’Espai Garum celebrant el nostre 6 º aniversari i inaugurant la seva exposició «l’Art de la Teranyina», una obra inspiradora que Bros a adaptat a la galeria d’art més petita del món i que forma part d’una estètica que l’artista ha mostrat en els últims anys per diversos museus i galeries d’art

I saps per què hauries de venir aquest diumenge a l’Espai Garum?
Doncs primer, per poder conèixer a Carles Bros i la seva obra, i segon, per celebrar el nostre 6 º Aniversari. Sis anys i 67 exposicions que han convertit aquesta petita galeria de Lliçà d’Amunt en tot un referent a la comarca.

Que sàpigues que ja tenim el pastís encarregat, serà molt especial; les sis espelmes estan a punt i els llumins, també; el cava està reservat i el gel a temperatura àrtica.

Va, vine, això no serà el mateix sense tu i, a més, quan d’aquí uns anys algú et pregunti on vas estar el dia que es va celebrar el nostre 6 º aniversari, podràs dir: «Jo hi vaig ser». I això, no ho dubtis, mola.
I recorda …, qui veu art, viu més.