El passat diumenge a les 12h es va inaugurar l’exposició número 44 de l’Espai Garum.
En aquesta ocasió i per celebrar el canvi d’any, la sala d’art més petita del món, mostra l’obra de Carles Vives, ceramista i escultor, amb una dilatada trajectòria en unes disciplines que domina amb veritable mestratge.
El moment d’aixecar la persiana per inaugurar l’exposició, va estar amenitzat per un micro concert del Grup La Botzina, amb Toni Cuesta al capdavant. Va ser un moment dolç que ens va preparar mentalment per poder gaudir de l’obra exposada. Seguidament i durant la inauguració, a la qual van assistir una trentena de convidats, Vives va parlar sobre la seva trajectòria artística i professional, incidint en els seus trasllats de taller, moments vitals que l’artista li han servit com a punts d’inflexió en la seva carrera.
Les obres «Pos-Pòsit» són un exemple d’aquesta inflexió, ja que fa molt pocs mesos que ha deixat el seu taller de Canovelles, on estava des de 1982 i s’ha traslladat a Llerona on ha recuperat la tècnica de la porcellana sobre cartró que li ha permès plasmar el pòsit del temps.

«Pos-Pòsit» de Carles Vives

es pot veure fins al divendres 28 de gener de 2011

a Espai Garum, la sala d’art més petita del món.Per veure mes fotografies clica AQUI