Espai Garum nota de premsa Abecedari
Ahir diumenge 5 de maig a les 11:45h hi havia cert nerviosisme davant de la galeria d’art més petita del món. Només estàvem la dissenyadora gràfica i il·lustradora Isabel Colomer i jo comentant que «a veure si vindrà poca gent a la inauguració!». Aquesta pregunta me l’he fet cadascuna de les 67 exposicions que fins ara hem realitzat a l’Espai Garum i veient el resultat amb la perspectiva que dóna el temps, puc dir, amb afecte, que sempre m’ha sorprès gratament la quantitat de persones que prefereixen venir a l’Espai Garum un diumenge a les 12h en comptes d’anar a qualsevol altre lloc.
Doncs, estàvem l’Isabel i jo en aquests temes quan va arribar en Jaume i després la Carme G i la Maite i la Núria, la Carme V i el Josep, el Joan, la Teresa, la Carme B i l’Anna, després van arribar l’Agnés i l’Albert, l’Isidre, la Laura i la Júlia, la Elena, el Nino, l’Anna B, la Dolors i el Pedro…, i més amigues i amics que els va semblar bona idea venir a veure i escoltar el que ens anava a mostrar l’Isabel en la seva exposició «Abecedari, un projecte per a tots els nens del món». I en això estàvem quan el rellotge del campanar va tocar les 12 i, com és habitual, va pujar la persiana donant per inaugurada l’exposició 68.
En aquest moment l’Isabel va enamorar a tots els assistents mentre anava exposant pausadament tots els matisos d’aquest projecte que està cridat a convertir-se en quelcom més que una experiència artística. Un projecte que al costat d’en Jean Paul Wabotaï (cantant, autor i compositor, percussionista, coreògraf, pintor i pedagog) cerca l’Alfabetització per mitjà de la música en diferents llengües. Aixi estàn creant un abecedari musical rere l’altre. L’objectiu principal és molt clar: fer-ho arribar a tots els nens del món gràcies al Projecte Caravanne Alphabet Àfrica.
Seguidament vam poder veure el videoclip amb la cançó ABECEDARI i, tot sigui dit, a més d’un assistent se’ns anaven els peus seguint el ritme que Jean Paul ha sabut imprimir a una música que mostra als nens les lletres de l’abecedari d’una forma molt divertida.
Ara si, prenem una copeta de cava i refrescs amb panchitos i patates de xurrero i gairebé a les dues de la tarda l’Isabel i jo ens vam mirar i vam dir a l’uníson «No ha estat malament oi? i a més a vingut molta gent, no?”
Doncs si, així són les inauguracions a l’Espai Garum…, si has vingut alguna vegada, ja ho saps i si no vas poder, el diumenge 2 de juny tens una nova oportunitat de venir i experimentar que qui veu art, viu més.