Comencem 2015 amb una proposta líquida que no et deixarà indiferent. Et convidem a la inauguració de l’exposició número 88. Aquesta exposició va ser seleccionada en la XI Biennal Olot Fotografia 2014 per ser mostrada en Espai Garum en 2015.

Elma Hache ens mostra vuit fotografies en color, i ens proposa detenir-nos en la voràgine de la vida actual per, així, fer introspecció, endinsant-nos en el líquid element de l’interior d’un mateix.

Aquest projecte és un viatge sensorial de llum, aigua, color i pell, que balla entre dues atmosferes: aire i aigua; entre dos mons: vigília i son; entre dues substàncies: cos i esperit.

És una sèrie de fotografies on l’autora utilitza el fons del mar com a context per portar l’espectador cap a una atmosfera ingràvida, on els elements aigua i aire es confonen entre si per crear nous espais, on es pot surar, volar o dansar. Elma Hache elabora un llenguatge oníric de formes pictòriques que exalça la bellesa dels cossos tatuats per la llum reflectida per l’aigua.

Garum 88 InvitaII peq