Inauguració: diumenge 6 de decembre a les 12h.
Mans és una exposició que ens parla d’esforç, d’amor, d’unió, d’habilitat, d’alegria i de tantes altres coses que transmetem a través del tacte de les nostres mans. Si la cara és el mirall de l’ànima, les mans són l’ànima en acció. Amb elles, d’una manera natural, ens expressem i interactuem amb la resta de persones, no només físicament, sinó també sensorialment. Amb elles notem la tensió, la por, la ràbia o l’alegria igual o millor que a través dels altres sentits.

Toni Torrillas ha sabut captar, durant la seva tasca diària com a fotògraf, aquests petits detalls, aquests matisos que mostren les mans en acció. És aquesta una exposició de recerca i de trobada. Són imatges realitzades instintivament al llarg de diversos anys per a posteriorment ser buscades amb una nova idea de sèrie que, finalment, es troba a l’Espai Garum.

En aquesta sèrie Torrillas ens demostra que un bon treball fotogràfic es pot veure des de diversos punts de vista i que la mirada creativa de l’autor permet seleccionar i ordenar les obres per crear altres realitats amb nous significats.