Després de la celebració del tercer aniversari i gairebé sense adonar-nos ja estem a l’abril, i tot i que encara et queden deu dies per poder veure l’exposició CAMINOS de la gravadora Yolanda Crevoisier (no te la perdis), ja pots anar preparant la teva ment per gaudir de la nova exposició, la número 36, de la sala d’art més petita del món.

Per a aquesta ocasió et presentem NU-ATS del fotògraf Joan Puigdemont «Putxy».

En una de les recerques constants de qualsevol fotògraf, la recerca de la llum correcta, s’hi poden amagar infinitat de jocs d’ombres, que són a la fi, les culpables de la imatge final.

En aquesta sèrie NU-ATS, el sentiment i l’esforç del cos nu, juntament amb la flexibilitat del cos mateix, es barallen com si d’un combat es tractés amb la rudesa i la flexibilitat de la corda. Hom podria interpretar aquest fet com la vida mateixa, com si fos un camí a seguir on hi podem trobar de tot, més o menys quotidià.

Només les ombres que aquí es veuen són posseïdores de la destresa de l’alliberament, de deslligar-se del que no és correcte, o de trobar el millor racó on poder enrotllar la corda sense fer-se mal.

Però a tot això… el més interessant és que el cos nu… s’acopla perfectament a la incomoditat del lligam.
Putxy