La galeria d’art més petita del món arriba a les 50.
Un projecte que s’inicià amb data de caducitat, ja que havien de ser sis exposicions ha arribat, després de més de quatre anys, a l’exposició número 50, i és per a nosaltres, les persones que estem darrere d’Espai Garum, motiu de satisfacció ja que ens ha permès compartir espai creatiu amb més de 50 artistes que mitjançant diverses disciplines ens han mostrat la seva particular concepció de l’art contemporani.
Per celebrar el número 50 presentem:

L’obra d’Andy Schuster ens proposa una aproximació a un llenguatge pre-alfabètic. Simbòlic però reconeixible a través de signes, senyals i marques que, en aquesta societat visual del segle XXI es perceben com a molt propers.
L’artista utilitza materials com canyes, pals, filferro i pintura per a construir peces amb formes molt bàsiques que interactuen entre si formant un codi que ens parla de la relació amb la natura. Les instal.lacions de Schuster són sovint monumentals i efímeres, i sorprenen l’espectador en reconèixer aquestes imatges simbòliques enmig de la natura.
Les peces que presenta a Espai Garum formen part de la darrera exposició realitzada per l’autor el passat mes de juliol al Centre d’Art La Rectoria, de Sant Pere de Vilamajor.

Espai Garum 50
«Senyals»
Andy Schuster
Inauguració diumenge 2 d’octubre a les 12h
Exposició fins el 28 d’octubre de 2011