L’agost de 2012 es va celebrar la X Biennal Olot Fotografia. Espai Garum va participar, com a galeria associada, amb l’exposició de l’Alba Tenas i l’organització d’una sessió de nu fotogràfic a Lliçà d’Amunt, que ampliava la sessió que es realitza cada dos anys a Olot.
D’aquestes dues sessions, en què van participar més de quaranta fotògrafs, hem preparat l’exposició 65 que inaugura el 2013 a l’Espai Garum.
NOUSNUS és una selecció de fotografies que mostra les diferents maneres de mirar d’una sèrie de fotògrafs que, durant unes hores, van compartir la fascinació pel cos femení, buscant la bellesa esquiva i sempre canviant que crea la llum natural. Són moments únics i diferents al mateix temps, ja que la simultaneïtat física dels fotògrafs en un mateix lloc però amb diferents punts de vista i les seves personals maneres de mirar, crea un ventall calidoscòpic d’una realitat única i irrepetible, i de la seva transcendència és una mostra aquesta exposició.
En Espai Garum volem que aquestes obres siguin una petita degustació de com la creativitat de cada autor emergeix a borbolls mostrant la seva personalitat única alhora que, en conjunt, crea una obra coral que sintetitza l’experiència que es va viure durant les sessions fotogràfiques.
 
NOUSNUS
Inauguració diumenge 13 de gener a les 12h
Exposició fins l’1 de febrer