88 Elma Hache

EGarum88 portada facebookComencem 2015 amb una proposta líquida que no et deixarà indiferent. Et convidem a la inauguració de l’exposició número 88. Aquesta exposició va ser seleccionada en la XI Binnal Olot Fotografia 2014 per ser mostrada en Espai Garum en 2015.

Elma Hache ens mostra vuit fotografies en color, i ens proposa detenir-nos en la voràgine de la vida actual per, així, fer introspecció, endinsant-nos en el líquid element de l’interior d’un mateix.

Aquest projecte és un viatge sensorial de llum, aigua, color i pell, que balla entre dues atmosferes: aire i aigua; entre dos mons: vigília i son; entre dues substàncies: cos i esperit.

Cal detenir-se en la voràgine de la vida i fer introspecció, endinsar-se en el líquid element de l’interior d’un mateix, submergir-se en aquest lloc sense temps on tot és possible … Travessar el mirall, com va fer l’Alícia al País de les Meravelles, i tenir el coratge de passar a l’altra banda, el costat de les emocions, representades en gairebé totes les tradicions per l’element aigua. Som aigua, les tres quartes parts del nostre pes corporal són aigua. L’aigua és el 85% de la nostra sang, el 75% del nostre cervell, el 70% dels nostres músculs i fins al 22% dels nostres ossos. L’aigua li dóna el color al nostre planeta, el planeta blau, ocupant tres quarts del mateix … La vida a ell va començar a l’aigua i la nostra vida va començar en un bressol aquosa de líquid amniòtic. Aquesta sèrie de fotografies utilitza el fons del mar com a context per portar l’espectador cap a una atmosfera ingràvida, en què els elements aigua i aire es confonen entre si per crear nous espais, on el mateix es pot surar, volar o dansar. Elaborant un llenguatge oníric de formes pictòriques que exalça la bellesa dels cossos tatuats per la llum reflectida per l’aigua.

És una sèrie de fotografies on l’autora utilitza el fons del mar com a context per portar l’espectador cap a una atmosfera ingràvida, on els elements aigua i aire es confonen entre si per crear nous espais, on es pot surar, volar o dansar. Elma Hache elabora un llenguatge oníric de formes pictòriques que exalça la bellesa dels cossos tatuats per la llum reflectida per l’aigua.

Garum 88 InvitaII