Fotografia de viatge FotoFeel

DISSABTE 11 d’ABRIL de 16 a 20h

Apunta-t’hi!!

Que si, que això d’anar de viatge mola, i mola molt! però, si en tornar de l’últim i veure les fotografies que vas fer, vas pensar «no tinc ni idea!», Potser, necessites planejar una mica més el pròxim que facis.

Des de Fotofeel et proposem quatre hores en les que et donarem les pistes i coneixements necessaris perquè puguis planificar el teu pròxim viatge i que tot surti perfecte, aconseguint, així, que les teves fotografies siguin inoblidables.

Segur que alguna vegada, abans de sortir de viatge, t’has preguntat:

        • Quin equip m’emporto?

        • Què necessito saber sobre ISO, obertura de diafragma i velocitat d’obturació?

        • Quin mode és més adequat: A, P, Tv, Av, M?

        • I si plou, o fa sol, o fa molt fred, o és de nit …?

        • Trípode, targetes, flash, filtres, bateria, bossa, JPG, RAW…? Uf, que estrès!

No et preocupis, és fàcil però, com ho farem?

Primer ens reunirem a la sala d’Espai Garum on, durant una hora, et mostrarem com planificar fotogràficament el viatge, també et donarem idees i trucs perquè comencis a sentir la fotografia.

Després, ens desplaçarem al centre històric de Caldes de Montbui on, durant tres hores, farem un recorregut a peu (Església, Font del Lleó, safareig, hortes, etc…) fent 10 exercicis pràctics i anirem comentant com plantejar diferents temes genèrics que podem trobar en els nostres viatges: Fotografiar edificis històrics, persones, paisatge urbà, detalls, l’hora blava…, i més dubtes que vagin sorgint durant aquest recorregut iniciàtic perquè en el teu pròxim viatge la fotografia es converteixi en la teva millor experiència.

En quatre hores t’ensenyarem a sentir la fotografia de viatge, véns?

  Tot el que necessites per participar-hi és:

  1. Ganes d’aprendre. Et recomanem que portis moltes. Per gaudir de la fotografia sempre hem d’anar amb les butxaques plenes de ganes.

  2. Una càmera. Qualsevol et servirà. Digital o analògica; rèflex o compacta; amb telèfon, de fusta o de l’avi…, totes les càmeres et faran sentir la fotografia.

  3. Dos ulls. És molt important perquè quan fas fotografies, mires i, quan mires, veus i, si veus, vol dir que de tot l’univers que ens envolta t’has fixat en alguna cosa que et fa vibrar i sentir diferent i, això, és sentir la fotografia de viatge.

  4. Quatre hores. o 240 minuts, suficient perquè puguis planificar teu viatge fotogràfic. Segur que a partir d’ara, veuràs el món com mai l’havies vist: diferent.