Després de ser presentada a Olot i posteriorment a Céret, arriba a Lliçà d’Amunt NUOLOT, una exposició de 14 fotografies de gran format que sorgeix a partir d’un cúmul de casualitats que, independentment de les meves decisions, em porten a estar davant de dos cossos femenins nus, que jo no he triat, en un entorn en el qual no havia estat fins a aquest moment i amb unes persones desconegudes que decidien per mi les diferents poses que feien les models. Una realitat aliena a mi que em reptava a crear una nova realitat.

Partint del fet que una bona tècnica ha de ser silenciosa i que ha de deixar veure allò que gràcies a ella es pot mostrar, el moviment aplicat subtilment a la càmera en l’instant d’accionar el disparador em permet dotar d’una certa vibració a les poses estàtiques, en el mateix moment que es fon la model amb el fons, formant una unitat estètica que crea una nova realitat on submergir-se, o potser només crea un nova baula en el meu treball, on l’última fotografia sempre estarà pendent de realitzar.

NUOLOT
Màrius Gómez. Fotografies

Inaguració 9 de desembre de 2011 a les 20:00h
Exposició fins al 8 de gener de 2012
Castelló de la Plana, 11. 08186 Lliçà d’Amunt