Després de ser presentada a Olot i posteriorment a Ceret i a Lliçà d’Amunt, la sèrie NUOLOT estarà exposada tot el mes de febrer al Museu Thermalia de Caldes de Montbui.
En aquesta ocasió es mostra la sèrie completa de 17 fotografies de gran format que sorgeix a partir d’un cúmul de casualitats que, independentment de les meves decisions, em porten a estar davant de dos cossos femenins nus, que jo no he triat, en un entorn en el qual no havia estat fins a aquest moment i amb unes persones desconegudes que decidien per mi les diferents poses que feien les models. Una realitat aliena a mi que em reptava a crear una nova realitat.
Partint del fet que una bona tècnica ha de ser silenciosa i que ha de deixar veure allò que gràcies a ella es pot mostrar, el moviment aplicat subtilment a la càmera en l’instant d’accionar el disparador em permet dotar d’una certa vibració a les poses estàtiques, en el mateix moment que es fon la model amb el fons, formant una unitat estètica que crea una nova realitat on submergir-se, o potser només crea un nova baula en el meu treball, on l’última fotografia sempre estarà pendent de realitzar.

Màrius Gómez. Fotografies

Museu Thermalia
Plaça de la Font del Lleó, 20. 08140 Caldes de Montbui
Exposició tot el mes de febrer de 2012
Horaris:
Dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h.
Diumenge i festius de 10 a 14h. Dilluns no festius tancat.