Vuit fotografies de gran format són les que componen l’exposició NUOLOT que vaig inaugurar ahir dissabte a les 18:30h a l’Espai-Cafè 6T7 d’Olot.

Davant d’una trentena d’assistents vaig anar comentan els detalls de la meva obra, incidint especialment en la idea inicial i el procés posterior, i menys, en la tècnica utilitzada. Després alguns assistents van iniciar una sèrie de preguntes i comentaris que van propiciar un interessant diàleg, a través del qual, vam anar aprofundint en els diferents matisos creatius i estètics que componen la sèrie.

La sèrie NUOLOT sorgeix a partir d’un cúmul de casualitats que, independentment de les meves decisions, em porten a estar davant de dos cossos femenins nus, que jo no he triat, en un entorn en el qual no havia estat fins a aquest moment i amb unes persones desconegudes que decidien per mi les diferents poses que feien les models. Una realitat aliena a mi que em reptava a crear una nova realitat.

Partint del fet que una bona tècnica ha de ser silenciosa i que ha de deixar veure allò que gràcies a ella es pot mostrar, el moviment aplicat subtilment a la càmera en l’instant d’accionar el disparador em permet dotar d’una certa vibració a les poses estàtiques, en el mateix moment que es fon la model amb el fons, formant una unitat estètica que crea una nova realitat on submergir-se.

NUOLOT

Màrius Gómez
Inaguració a l’Espai-Café 6T7
6 de novembre de 2010 a les 18:30h
Exposició fins al 7 de gener de 2011

ESPAI-CAFÉ 6T7
Carrer dels Sastres, 35, cantonada Alta Maduixa, 24
17800 Olot | t 972 272 876 | raqel6t7@hotmail.com

Més informació i fotografies en ESPAIGARUM.COM

Foto: Toni Torrillas

Foto: Toni Torrillas