Mercat d’Art

Qui veu art, viu més…, doncs això, que l’art és una de les millors medicines per viure més. Confirmat!. I a Espai Garum volem oferir-te una selecció d’obres que, pel sol fet de penjar-les a la paret, notaràs que la sang flueix diferent per les teves venes; els teus llavis s’arquegen subtilment formant un somriure; el teu cervell s’activa creant idees increïbles, i més… En definitiva, et fan viure més. Podràs viure més perquè gaudeixes de la creativitat dels artistes i, podràs viure més perquè en el teu cervell s’activa la creativitat fent que les neurones treballen i, ja sabem, que qui té neurones actives viu més, no?

Per aquest Nadal hem seleccionat obres que podràs adquirir per a tu o per regalar, amb la garantia que viuràs més. Mira les obres al web (clica sobre el nom de l’autor), selecciona les obres que t’agradin i passa’t per la galeria a veure-les en viu o envia un email (espaigarum@gmail.com) amb la teva adreça i te les enviarem.

Mercat 2014 marius gomez

Mercat 2014 Claudio Sarmiento

Mercat 2014 miquel abat

Mercat 2014 miquel galmes

Mercat 2014 marius gomez

Mercat 2014 marius gomez

Mercat 2014 marius gomez

Quien ve arte, vive más…, pues eso, que el arte es una de las mejores medicinas para vivir más. Confirmado. Y en Espai Garum queremos ofrecerte una selección de obras que, por el mero hecho de colgarlas en la pared, notarás que la sangre fluye diferente por tus venas; tus labios se arquean sutilmente formando una sonrisa; tu cerebro se activa creando ideas increibles, y más… En definitiva, te hacen vivir más. Podrás vivir más porque disfrutas de la creatividad de los artistas y, podrás vivir más porque en tu cerebro se activa la creatividad haciendo que las neuronas trabajen y, ya sabemos, que quien tiene neuronas activas vive más, ¿no?

Para esta Navidad hemos seleccionado obras que podras adquirir para ti o para regalar, con la garantía de que vivirás más. Mira las obras en la web (clica sobre nombre del autor), selecciona las obras que te gusten y pásate por la galería a verlas en vivo o envía un email (espaigarum@gmail.com) con tu dirección y te las enviaremos.