SomGaleries és una iniciativa promoguda per cinc galeries d’art unides per activar l’art contemporani sense sortir del Vallès Oriental: Espai Garum, Artemisia (Art & Tendències), galeria AB Antoni Botey, Espai BM i Artistes de l’Ametlla.

La primera activitat que vam posar en marxa ha estat el “Passaport d’Art” i ahir es va celebrar el sorteig de dues litografies de l’artista Vicenç Viaplana entre totes les persones que han participat.
Una vegada més la gent ens ha sorprés, la nostra iniciativa de potenciar un circuit d’art ha funcionat, les visites han superat totes les nostres previsions, però ha fallat una mica l’esperit del visitant i no hi hagut la mobilitat desitjada.
Hem vist que el nostre visitant no és nòmada i està content de visitar-nos, per poder gaudir de les nostres exposicions, però no ha visitat tot el nostre circuit de cinc galeries. Finalment han estat 17 passaports segellats per les cinc galeries i que han entrat en el sorteig. Òbviament les nostres expectatives eren de aconseguir més, però ho considerem tot un èxit i seguirem intentant que la gent és bellugui.

Des de SomGaleries Valles Oriental no pararem de lluitar i demostrar que tots junts fem possible que a les nostres ciutats els visitants puguin veure i gaudir observant tots el moviments artístics actuals.

somgaleries_1040II

somgaleries_1035II

somgaleries_1029III

Somgaleries premis1 web garum