79. Montse Tura

cabecera gotes 79

L’autora ens parla de la seva exposició.  “M’apassiona l’aigua, aquest líquid que sempre ens havien dit que era, inodor, incolor i insípid…, doncs jo he aconseguit donar-li color i fins i tot aroma i sabor. Unes simples gotes d’aigua poden desprendre aromes a través d’una imatge, poden evocar la primavera o semblar un univers…, i això em fascina!

Cada imatge és diferent, no surten dos iguals, l’aigua és capritxosa i per molt domini que tinguis, adopta formes diferents i suggerents en cada presa. Són la meva gran debilitat!
Gotes divertides és una sèrie d’imatges de gotes d’aigua on cadascuna d’elles té vida pròpia, amb reflexes de fruites, flors, cares de persones, rellotges…
Una d’aquestes fotografies a estat premiada i publicada al llibre “El Fotón 2012” com 2n premi a la categoria de Creativitat fotogràfica.
A través d’aquestes imatges vull transmetre els meus sentiments, l’estat d’anim del dia a dia, les emocions del moment que m’envolta; les estacions de l’any, com l’arribada de la primavera o la celebració del Nadal; el naixement d’un nou membre de la família, els colors de la natura o l’alegria d’un moment determinat… tot des d’un punt de vista molt personal, a cada fotografia hi ha un trosset de la meva vida”.

100garum79_6266II 100garum79_6246II