¿Vols APRENDRE fotografia amb els Camins d'Espai Garum?

Camins fotogràfics

Vols APRENDRE fotografia mentre camines?

A Internet trobaràs milions de tutorials i centenars de professionals i escoles que poden ensenyar-te a utilitzar una càmera per fer fotografies però, ¿quants ho fan mentre camines i descobreixes, per exemple, la vila termal de Caldes de Montbui o el Modernisme de La Garriga?

Quan som petits tots som creatius, però després creixem, anem adquirint hàbits i la nostra creativitat queda adormida.

Els Camins Fotogràfics d'Espai Garum son una introducció a l'alegria i a la pràctica de la fotografia, i et conviden a DESAPRENDRE vells hàbits per així poder veure i percebre directament el que t'envolta amb una nova mirada, i recuperar la creativitat adormida. Durant tres hores un fotògraf professional et guiarà per mirar sense prejudicis 

Apassiona't, mira i sent el que veus!

Els Camins Fotogràfics sempre comencen parlant una mica de tècnica, però no et preocupis, no t’inundarem amb dades i conceptes tècnics, bàsicament t'explicarem com funciona una càmera i repassarem els tres elements més importants: la sensibilitat ISO, la velocitat d'obturació i l'obertura de diafragma. Amb aquesta introducció (30/40 minuts), i atès que és un camí eminentment pràctic, ja podem començar a caminar!

Durant el trajecte el guia respondrà els dubtes i t’anirà donant consells que t'ajudaran a pensar i a mirar, i no només a disparar la càmera i fer fotografies sense cap propòsit.

També realitzarem vuit exercicis pràctics per estimular la teva mirada i que puguis anar aplicant els coneixements, però sent conscient de per què fas el que fas abans i durant el moment de prémer el disparador així, començaràs a trobar el teu estil.


 

Caldes de Montbui, dissabte 2 de març | 10 a 14h.

La Garriga, diumenge 3 de març | 10 a 14h.

Tot el que necessites per participar-hi és:

  • Ganes d’aprendre. Per gaudir de la fotografia sempre hem d’anar amb les butxaques plenes de ganes.
  • Una càmera. Qualsevol et servirà. Digital o analògica.
  • Dos ulls. És molt important perquè quan fas fotografies, mires i, quan mires, veus i, si veus, vol dir que de tot l’univers que ens envolta t’has fixat en alguna cosa que et fa vibrar i pensar diferent i, això, és sentir la fotografia.
  • Calçat i roba confortable. Caminarem, ens ajupirem i pujarem a llocs buscant punts de vista diferents. No et dic res més!
  • Porta l'equip còmodament, en una bossa o motxilla que et deixi lliures les mans.

El guia del Camí serà Màrius Gómez. Fotògraf, dissenyador gràfic i divulgador cultural. Especialitzat en fotografia de retrat, paisatge i interiorisme. Treballa professionalment per a empreses i institucions. En 2007 va crear la galeria d'art Espai Garum, on ha organitzat, fins ara, més de cent exposicions. La seva obra fotogràfica personal s'ha mostrat en més de 50 exposicions.