¿Vols DESAPRENDRE fotografia amb els Camins d'Espai Garum?

Els camins fotogràfics

¿Vols DESAPRENDRE fotografia mentre camines?

A Internet trobaràs milions de tutorials i centenars de professionals i escoles que poden ensenyar-te a utilitzar una càmera per fer fotografies però, ¿quants ho fan mentre camines i descobreixes, per exemple, la vila termal de Caldes de Montbui o el Modernisme de La Garriga?

Quan som petits tots/es som creatius, sí, això és així, després creixem, anem adquirint hàbits i la nostra creativitat queda adormida.

Els Camins Fotogràfics d'Espai Garum son una introducció a l'alegria i a la pràctica de la fotografia, i et conviden a DESAPRENDRE vells hàbits per així poder veure i percebre directament el que t'envolta amb una nova mirada, i recuperar la creativitat adormida.

Espai Garum et proposa iniciar un camí de quatre hores amb un fotògraf professional que et guiarà per mirar sense prejudicis i, després, veure.

Apassiona't, mira i sent el que veus!

Als Camins Fotogràfics d'Espai Garum sempre comencem parlant una mica de tècnica, però no et preocupis, no t’inundarem amb dades i conceptes tècnics, bàsicament t'explicarem com funciona una càmera i repassarem els tres elements més importants: la sensibilitat ISO, la velocitat d'obturació i l'obertura de diafragma. Amb aquesta introducció (30/40 minuts), i atès que és un camí eminentment pràctic, ja podem començar a caminar!

Durant el trajecte el guia respondrà els dubtes i t’anirà donant consells que t'ajudaran a pensar i a mirar, i no només a disparar la càmera i fer fotografies sense cap propòsit.

També realitzarem vuit exercicis pràctics per estimular la teva mirada i que puguis anar aplicant els coneixements, però sent conscient de per què fas el que fas abans i durant el moment de prémer el disparador així, començaràs a trobar el teu estil.


 


 

Tot el que necessites per participar-hi en els camins és:

  • Ganes de desaprendre i d’aprendre. Et recomanem que portis moltes. Per gaudir de la fotografia sempre hem d’anar amb les butxaques plenes de ganes.
  • Una càmera. Qualsevol et servirà. Digital o analògica; rèflex o compacta; amb telèfon, de fusta o de l’avi..., totes les càmeres et faran sentir la fotografia.
  • Dos ulls. És molt important perquè quan fas fotografies, mires i, quan mires, veus i, si veus, vol dir que de tot l’univers que ens envolta t’has fixat en alguna cosa que et fa vibrar i pensar diferent i, això, és sentir la fotografia.
  • Calçat i roba confortable. Caminarem, ens ajupirem i/o pujarem a llocs buscant punts de vista diferents. No et dic res més!
  • Porta l'equip còmodament, en una bossa o motxilla que et deixi lliures les mans.

El guia del Camí serà Màrius Gómez. Fotògraf, dissenyador gràfic i divulgador cultural.

Especialitzat en fotografia de retrat, paisatge i interiorisme. Treballa professionalment per a empreses i institucions. En 2007 va crear l'Espai Garum, la galeria d'art més petita del món, on ha organitzat més de cent exposicions durant deu anys. La seva obra fotogràfica personal s'ha mostrat en més de 50 exposicions i des del 2016 està desenvolupant la seva faceta més docent a través de tallers sobre fotografia.