Sobre Espai Garum

Espai Garum, la galeria d’art més petita del món, et dóna la benvinguda i et convida a gaudir de l’art en petit format i moltes coses més!

Al març de 2007 vam posar en marxa una il·lusió, un espai on la imaginació no tingués límits. Un espai on la sorpresa fos constant i on la creativitat, en totes les seves manifestacions, fos el fil conductor d’una nova forma d’entendre l’art.

ART en majúscules en un espai mínim però autèntic i vibrant. Només tenia 4 m3, ni més ni menys, però suficients per fer-te sentir i experimentar noves sensacions, a través de les propostes d’artistes contemporanis…, exposades en només 4 m3!

Espai Garum ha anant evolucionant i després de 10 anys i més de 100 exposicions, tallers, edició de llibres, xerrades i conferències, ara està en una nova ubicació (Anselm Clavé, 6. Lliçà d’Amunt) que en 160 m2 inclou exposicions i activitats:

  • La galeria d’art més petita del món (4 m3), on es poden veure exposicions periòdiques els 365 dies de l’any.
  • Una sala interior de 50 m2 on es programen 4 exposicions a l’any.
  • L’estudi professional del fotògraf Màrius Gómez especialitzat en retrat i en fotografia de producte. També es pot veure la seva obra personal.
  • “Els Camins Fotogràfics d’Espai Garum”, activitat que permet a grups reduïts aprendre a mirar i veure d’una manera diferent a través de recorreguts per poblacions singulars de Catalunya amb els consells i guiatge d’un fotògraf professional. Aquests camins es fan un cop al mes i requereix inscripció prèvia.
  • “Visites d’Obra ‘Art en directe’” periòdicament, et convidem a visitar els estudis i tallers d’artistes que seleccionem pel seu alt contingut creatiu. Aquesta activitat és gratuïta i requereix inscripció prèvia.

Espai Garum és un punt en l’univers de l’art. Un punt petit sí, però que emet una llum molt brillant i batega al ritme de les propostes més innovadores d’artistes que ara, en aquest precís moment, estan creant el futur.

Vine a Espai Garum i recorda: qui veu art, viu més.

espai-garum-Putxy_6008p