Sobre Espai Garum

Espai Garum | Espai creatiu per gaudir de l’ART et dóna la benvinguda al món de l’art des de 2007.

Al març de 2007 vam posar en marxa una il·lusió, un espai on la imaginació no tingués límits. Un espai on la sorpresa fos constant i on la creativitat, en totes les seves manifestacions, fos el fil conductor d’una nova forma d’entendre l’art.

ART en majúscules en un espai mínim però autèntic i vibrant. Només tenia 4 m3, ni més ni menys, però suficients per fer-te sentir i experimentar noves sensacions, a través de les propostes d’artistes contemporanis…, exposades en només 4 m3!

Espai Garum ha anant evolucionant i després de més de 100 exposicions, tallers, edició de llibres, xerrades i conferències, ara és un Espai creatiu per gaudir de l’ART en una nova ubicació (Anselm Clavé, 6. Lliçà d’Amunt) amb 160 m2 per exposicions i activitats culturals i artistiques.

  • La galeria d’art més petita del món (4 m3), on es poden veure exposicions periòdiques els 365 dies de l’any.
  • Una sala interior de 50 m2 on es programen 4 exposicions a l’any.
  • L’estudi professional del fotògraf Màrius Gómez especialitzat en retrat i en fotografia de producte. També es pot veure la seva obra personal i experimental amb procediments analògics del sXIX.
  • “Els Camins Fotogràfics d’Espai Garum”, activitat que permet a grups reduïts aprendre a mirar i veure d’una manera diferent a través de recorreguts per poblacions singulars de Catalunya amb els consells i guiatge d’un fotògraf professional. Aquests camins requereix inscripció prèvia.
  • “Tallers de Cianotípia” Apren una de les técniques fotogràfiques sense càmera més apasionans. Una experiència sensorial on el resultat final és únic i irrepetible. L’objecte d’aquest taller és potenciar la creativitat artística, l’agudesa mental i la calma que, sens dubte, produeixen grans efectes en el benestar dels participants.
  • “Tallers de fotografia per als que no tenen idea de fotografia” En només tres hores t’explicarem el més bàsic sobre com funciona la teva càmera perquè comencis a sentir la fotografia.
  • «My Pocket Cyan» hem creat blocs de notes amb ànima, fets a mà, i enquadernats amb cianotips únics fets amb elements naturals, perquè aboquis les teves idees i pensaments.

Espai Garum és un punt en l’univers de l’art. Un punt petit sí, però que emet una llum molt brillant i batega al ritme de les propostes més innovadores d’artistes que ara, en aquest precís moment, estan creant el futur.

Vine a Espai Garum i recorda: qui veu art, viu més.

espai-garum-Putxy_6008p