Espai Garum i BierGarten Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt convoquem el primer concurs fotogràfic BierFoto2018.

Participa enviant les teves fotografies per e-mail a:

espaigarum@gmail.com

de l‘1 d’abril fins al 25 de maig

Entrega de premis i exposició: dimecres 13 de juny | 20:30h

Tema – La cervesa

L’objectiu del concurs és difondre la creativitat fotogràfica en el món de la cervesa i convidem als autors a mirar d’una forma diferent tot el que hi ha al voltant d’una de les begudes més populars: LA CERVESA.

Premis – 3 premis

El jurat seleccionarà 3 fotografies que rebran cadascuna, com a premi, una visita guiada i un tast de Cerveses per a dues persones a la fàbrica de Cerveses Almogàver.

Condicions generals de participació:

1. Acceptació del participant: L’acceptació de totes i cadascuna de les condicions contingudes en aquestes “Bases” es condició necessària als efectes de la seva participació al Concurs Fotogràfic BierFoto 2018 organitzat per la galeria d’art Espai Garum i BierGarten de l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt.

2. Dades personals: Mitjançant la seva participació a aquest concurs, els participants donen el seu consentiment per a què aquelles dades personals (nom, cognoms i adreça electrònica) subministrades al registrar-se com a participant al Concurs, siguin incorporades al fitxer d’Usuaris de l’organització, amb la única finalitat d’administrar i gestionar aquest Concurs. Poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per e-mail a: espaigarum@gmail.com.

3. Participants: Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que ho desitgi.

4. Inscripcions: Són gratuïtes.

5. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies però no podrà guanyar més d’un premi en total.

6. Obres: només s’acceptaran fotografies en format digital JPG mida mínima del costat curt de 2000 píxels.

7. Presentació de les fotografies: Els autors enviaran les seves fotografies per WeTransfer o per correu electrònic a espaigarum@gmail.com, indicant en l’assumpte “Concurs de fotografia BierFoto2018”.  També haurà de numerar els arxius de l’1 al 3 i indicarà nom, cognom i adreça electrònica. Les fotografies presentades hauran de ser inèdites. L’autor és compromet a tenir tots els drets d’autoria sobre les mateixes.

8. Recepció de les obres: El termini de recepció serà fins les 23:00h del divendres 25 de maig de 2018.

9. Jurat: Estarà integrat per tres persones relacionades amb el món de la fotografia i estarà facultat per a dirimir qualsevol eventualitat.

10. El veredicte: El jurat farà una selecció de les obres presentades i atorgarà els premis corresponents. Els seleccionats seran informats per e-mail.

11. Les fotografies rebudes seran impreses per l’organització en paper format DIN A3 i s’exposaran al Bar de l’Aliança del 12 al 24 de juny de 2018. Així mateix, es podran difondre per internet, amb caire informatiu.

12. Lliurament de premis: el veredicte i el lliurament de premis es farà el dimecres 13 de juny, a 2 quarts de 9 del vespre, al Bar de l’Ateneu l’Aliança.

13. La participació implica la total acceptació d’aquestes bases.

14. Qualsevol enviament que no compleixi la totalitat d’aquestes bases serà descartat pel jurat.