Per a la nostra exposició nº 30 et proposem ser una mica tafaner a través de la sèrie Habitació amb Vistes de Martín García Pérez. Fotografies inèdites realitzades des d’habitacions d’hotels que ens mostren el paisatge que des d’elles es pot contemplar.
Obligat a viatjar pel seu treball professional com a fotògraf, Martín García ha estat i és client habitual d’hotels, llocs en els que no passa molt de temps, d’una a tres nits com màxim.
En una ocasió li van oferir pagar un suplement per tenir una «Habitació amb vistes» i d’aquí va sorgir la idea de començar a fotografiar les vistes que trobava a les habitacions dels diferents hotels que visitava.
Tots tenim curiositat de mirar per la finestra quan arribem a un lloc nou. Per als que viatgen sols la finestra forma part de l’entreteniment en les hores de lleure. Vistes moltes vegades sorprenents i algunes suggerents que ens fan reflexionar sobre la solitud en terra estranya.
L’exposició es compon de 10 fotografies en blanc i negre de 40x50cm i han estat realitzades en diferents ciutats europees com Berlin, Madrid, Glasgow, Frankfurt, entre d’altres.