punkyglamtio_9711garumcom

Màrius Gómez participa en l’exposició col·lectiva TransVersalArt «TIONS» organitzada pel Centre d’Art la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor amb l’obra punkyglamtió. Una vintena d’artistes han treballat l’escultura des de el punt inspirador del TIÓ de Nadal.

Inauguració: dissabte 17/12/2016 a les 12h. Exposició fins el 8/1/2017

Punkyglamtió és la fusió d’una personalitat punk que fuig salvatgement de les opressions que imposa la societat, utilitzant elements metàl·lics en la seva indumentària, amb una personalitat glamour coberta de maquillatge, i que es vesteix com una boja en un carnaval, i finalment, la personalitat del tió tradicional català com a personatge fantàstic que, a partir d’un humil tronc, ens caga tot tipus de dolços i llaminadures.

Punkyglamtió és exhibicionisme en estat pur, és escatologia, és joc, és esborrar-se cada dia per sorprendre de nou…, és un personatge màgic i extravagant que ens fa pensar que no hi ha res inalterable, i que tot canvia, es barreja i fusiona generant nous límits que, possiblement, són inabastables però, mentre, gaudim de la vida. Ni més ni menys.