Avui diumenge a les 12h hem inaugurat l’exposició número 89 d’Espai Garum amb les escultures del ceramista Albert Cubells.

“Conexions”escultures de Albert Cubells

Exposició fins el 28 de febrer

ESPAI GARUM 2 (Anselm Clavè, 6. 08186 Lliçà d’Amunt)

A les 12h Albert Cubells va destapar la sala d’art més petita del món mostrant la seva obra més actual. «Conexions» són quatre escultures de gran tamany on el color inunda absolutament tot l’espai.

Terra, aigua i foc són la base de la cerámica d’Albert Cubells. Terra i aigua és la base de la seva obra actual. Paral·lelisme estructural sense la reacció en cadena de la transformació química produïda per la calor.

L’origen en el disseny industrial i la ceràmica, avui reciclatge de materials amb estructures tridimensional simples revestides amb fil de cotó i guix. Creació espontània, eclosió del color, recerca de l’equilibri, esbós de l’ordre, utopia del disseny amb necessitat fonamental en el corpori i l’esperit.

La natura com a font d’inspiració, forma i color com a llenguatge i, després d’elles, la recerca de transmetre sensacions i sentiments mitjançant la lluminositat cromàtica.

Durant una bona estona els assistents van poder gaudir d’una amena xerrada amb l’autor que va parlar sobre la seva obra i trajectòria artística, també sobre la seva vinculació des de 1987 al Centre d’art la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, on és coordinador de l’àrea de Ceràmica i sobre els seus projectes artístics per al futur.

Albert Cubells espaigarum_6807II72 Albert Cubells espaigarum_6788II72