Hola garumista,
Avui m’agradaria compartir amb tu que el proper  diumenge 29 de setembre  se celebra el  Dia Mundial de la Cianotípia , i pot ser que et preguntis ¿Què és això de la cianotípia? Doncs deixa que t’ho expliqui breument:

La cianotípia és un procediment fotogràfic inventat pel científic anglès Sir John Frederick William Herschel en 1842 i consisteix en barrejar dues sals fèrriques per aconseguir una emulsió líquida que, aplicada sobre un paper que posteriorment s’exposa a la llum del Sol, es converteix en una imatge d’un bell blau de Prússia.
No m’estendré més, ja que a Google pots trobar milions d’entrades i exemples sobre aquest procés per fer fotografia sense càmera. Només dir-te que és una tècnica fascinant on la creativitat ho inunda tot.

A l’Espai Garum celebrarem aquest dia tan especial
(diumenge 29 de setembre)
obrint les nostres portes de 10 a 14h, i et proposem tres coses:

Demostració de cianotípia en directe.
Exposarem diversos papers al Sol i els revelarem en directe perquè puguis veure amb els teus propis ulls la senzillesa i bellesa d’aquesta tècnica del segle XIX.
L’exposició al Sol i revelat ho farem a les 10:30h, 11:30h i 12:30h. No t’ho perdis!!

Venda de cianotips:
Encara que estem al setembre ja comencem a pensar en el Nadal. Aquest dia podràs escollir entre els més de 50 cianotips originals i emmarcats que tenim preparats a Espai Garum perquè els puguis adquirir, per a tu o per regalar, amb un 20% de descompte. Avança’t al Nadal i estalvia!!

Taller de Cianotípia:
Aquest 29 de setembre, podràs inscriure’t amb un 20% de descompte. al taller que farem a Espai Garum DISSABTE 5 d’OCTUBRE de 10 a 14h on et mostrarem en profunditat tot el procés i podràs crear els teus propis cianotips. Tot inclòs: Productes químics, cinc papers d’aquarel·la 20×30 cm, guants, pinzell, apunts, etc.
MÉS INFORMACIÓ>>

Serà un plaer veure’t a l’Espai Garum i celebrar el Dia Mundial de la CIanotípia brindant amb una beguda blava sense alcohol.
Màrius Gómez