Cada any Lliçà d’Amunt celebra la Festa Major al setembre, i aquest any tan singular que estem vivint, possiblement, afectarà el funcionament normal de les activitats que organitza oficialment l’ajuntament. Segur que ara el gran equip que coordina aquestes activitats a la Casa Gran ja té a punt aquesta festa major tan especial.

Des d’Espai Garum també estem organitzant algunes activitats que pensem seran interessants pel públic en general i pels amants de la cultura i l’art en particular.

Com ja saps, Espai Garum no rep subvencions i les nostres activitats les realitzem a pulmó, amb els nostres propis recursos, que són limitats, mooolt limitats! Això no treu que la nostra imaginació sigui infinita i que, des de la llibertat creativa més absoluta, ens permeti proposar i organitzar activitats que, normalment, no et deixen indiferent.

La nostra particular festa major, que hem anomenat «Festa Major Covidenca de Lliçà d’Amunt 2020»la celebrarem el segon cap de setmana de setembre (de l’11 al 13), i en aquest moment estem ultimant la programació. Aquesta programació serà petita, però innovadora. No cal dir que es respectaran totes les mesures que obliga la llei i que aconsella el sentit comú, per evitar contagis de qualsevol tipus: que corri l’aire entre les persones, no tocar a ningú, res de botellons, ús de mascaretes (homologades i, si pot ser, que siguin boniques), els guants no són obligatoris però no està de més portar un parell a la butxaca. Per a les activitats en exterior es recomana dur alguna cosa al cap, líquid per hidratar i crema solar.

A finals d’agost publicarem la programació definitiva d’aquesta primera Festa Major Covidenca de Lliçà d’Amunt

I res més, espero que estiguis bé de salut al costat de la teva família i amics, per gaudir d’aquests dies de vacances, i t’animem a participar la Festa Major!
I recorda, qui veu art viu més!