Des d’Espai Garum volem convocar a totes les persones amb inquietuds artístiques a que mostrin com veuen la Festa Major 2017 de Lliçà d’Amunt.

Pot participar qualsevol persona del planeta Terra amb una ment oberta que vulgui compartir la seva personal manera de veure la festa a través de la fotografia.

Aquest projecte artístic no és un concurs i només vol ser un punt de trobada creativa, transversal i calidoscòpica d’uns dies (del 7 al 11 de setembre) en què la creativitat està a flor de pell. Vol ser un petit repte individual perquè vegem la festa com un concepte global format per l’atomització de mirades de lliçanencs i forasters que tenen en comú les ganes de fer fotografia.

 1. Cada participant podrà enviar dues fotografies per email a: espaigarum@gmail.com
 2. Les fotografies seran en format JPG, en alta resolució i amb una mida mínima al costat curt de 1500 píxels.
 3. Els arxius han d’anar identificats amb el nom de l’autor:
  • Exemple: jaume_breson_foto1.jpg / jaume_breson_foto2.jpg
 4. La data límit per rebre els arxius és el dimecres 20 de setembre a les 20:00h.
 5. Les fotografies seran impreses per Espai Garum i es mostraran en una exposició que s’inaugurarà el divendres 29 de setembre a les 20:00h
 6. La participació és gratuïta i no hi ha límit d’edat (òbviament)
 7. Un cop realitzada l’exposició els arxius seran esborrats i les fotografies exposades destruïdes.
 8. Amb totes les fotografies participants, Espai Garum crearà un catàleg en PDF que distribuirà per correu electrònic entre els autors.
 9. Durant l’inauguració de la exposició, els assistents votaran quina es la millor fotografia que rebrà un obsequi artístic.