La primera exposició de 2017 ja ha estat inaugurada. Avui diumenge 8 de gener a les 12 del migdia, com és habitual, el fotògraf Ramon Ferrandis treia el paper de l’aparador per mostrar «Donar la llauna», el seu últim treball fotogràfic.

Avui feia fred, uns 8ºC al carrer però, la cinquantena de persones assistents han pogut gaudir d’unes obres càlides on el color saturat, amb el mestratge per l’autor, ens trasllada a una estètica reconeixible però sorprenent, en ser aplicada en bodegons de objectes abandonats pels seus propietaris i trobats per Ferrandis que crea una sèrie contundent.

«Donar la llauna» es pot veure fins al 3 de febrer de 2017

La primera exposición de 2017 ya ha sido inaugurada. Hoy domingo 8 de enero a las 12 del mediodía, como es habitual, el fotografo Ramon Ferrandis quitaba el papel del escaparate para mostrar «Donar la llauna», su último trabajo fotográfico.

Hoy hacía frio, unos 8ºC en la calle pero, la cincuentena de personas asistentes han podido disfrutar de unas obras cálidas donde el color saturado, con mano maestra por el autor, nos traslada a una estetica reconocible pero sorprendente, al ser aplicada en bodegones de objetos abandonados por sus propietarios y encontrados por Ferrandis que crea una serie contundente.