Sensac cabecera mitjaHi havia una vegada un fotògraf que anava amb la seva càmera pensant en les musaranyes, atent a veure si sorgia alguna idea que li servís per disparar. Era de gallet fàcil però, tampoc li agradava disparar sense solta ni volta, ja que encara que ara amb digital el cost de disparar s’havia reduït, tampoc es tractava de desgastar el dit, no?.

Doncs així anava, quan va ensopegar amb un altre fotògraf amic seu que li va proposar si volia fer una exposició. L’amic organitzava des de feia quatre anys una exposició anual que coincidia amb la celebració de la Mitja Marató de Granollers i que mostrava la cursa des del punt de vista d’un fotògraf convidat. I això era el que li proposava: que mirés la Mitja Marató i plasmés la seva visió en una exposició per al 2013.

Trenta mesos després l’exposició s’inaugurava, al gener de 2013, a l’Espai Gralla de Granollers i deu mesos més tard, es mostrava a la Sala Andreu Dameson de la Garriga.

Bé, com ja hauràs deduït el fotògraf sóc jo i t’he de dir que aquest divendres 1 d’agost a les 19 h “la meva Mitja” es podrà veure a Olot, formant part de la XI Biennal Olot Fotografia 2014.

M’agradaria molt que poguessis venir a la inauguració, per veure la teva cara quan vegis «la meva Mitja» I si per alguna raó, que no arribo a imaginar, no pots venir a la inauguració, t’informo que l’exposició estarà fins al 30 d’agost, als Claustres de l’Hospici del Museu Comarcal de la Garrotxa, horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. No serà el mateix, ja que no podré veure la teva cara però, així és la vida.

Si vols veure de que va la exposició clica: LA MEVA MITJA

Més informació sobre la Biennal: OLOT FOTOGRAFIA

Apa, vagi molt rebé i recorda: qui veu art, viu més (també a l’estiu). Màrius

Mitja Biennal olot portada facebook

La meva mitja olot_7752II

Mitja olot_7761IV