Ahir dijous 3 de setembre a les 19:30h, es va presentar la temporada 2015-2016 d’Espai Garum amb l’inauguració de l’exposició número 92.

“Solivigrafies”

de Màrius Gómez. Fotogrames.
Exposició a l’Espai Garum del 3 al 25 de setembre de 2015.

Per aquesta temporada Espai Garum segueix amb la linea de promoure l’art des d’el Vallès Oriental però amb moltes novetas!

– Exposicions mensuals de petit format a l’aparador d’Espai Garum (2m2). Son exposicions que segueixen la idea iniciada al març de 2007.
– Exposicions de gran format cada tres mesos a la sala interior d’Espai Garum (50m2)
– Noves sessions de FotoFeel «La fotografia per als que no tenen ni idea de fotografia” per promoure la fotografía artística de base.
– “Visites d’obra”, son visites comentades pels autors i promogudes per Espai Garum a exposicions propies o d’altres galeries o museus del Vallès Oriental.
– A l’espai interior, simultanejant amb les exposicions, es realitzearan activitats culturals al voltant de l’art, sempre de petit format i per a un aforament de 20 persones.

Nou horari de sala: a partir l’1 de setembre Espai Garum esta obert de dimarts a divendres, de 17 a 20h.

A la presentació va seguir l’inauguració de Solivigrafies, una exposició de fotografies realitzades amb vi (no d’ampolles de vi, ni de persones bevent vi…, son fotografies revelades realment submergint-les en vi!!)

L’Exposició Solivigrafies de Màrius Gómez és un projecte fotogràfic fet sense presses i amb molta calma, on l’exposició al Sol crea l’imatge latent i el vi empordanés la revela als nostres ulls.
El vi negre s’estén suaument sobre la superfície blanca i brillant, i el Sol fa vibrar la plata sensible del paper fotogràfic fonent, en una imatge única, l’essència i el color del vi amb les formes orgàniques de la vinya, per mostrar un tot que ens trasllada a aquests dies d’estiu en que el vent està en calma i el so dels grills ens produeix cert ensonyament.
Aquesta sèrie de fotografies, en tiratge únic, les ha realitzat l’autor sobre paper fotogràfic químic de blanc i negre de 50×60 cm. exposat directament al Sol del migdia durant tres hores, juntament amb vi (Cabernet i Merlot) elaborat pel Celler Hugas de Batlle a Colera (Alt Empordà).
Més informació >>>

EspaiGarum92 marius solivigraies 172EspaiGarum92 marius solivigraies 272EspaiGarum92 marius solivigraies 372