solivigrafies01marius_gomez web72

Aquest cap de setmana 13 i 14 de juny es celebra COLERart 2015, la 3ª Mostra d’art contemporani de Colera, aquest any el tema es «El món del Vi». A les 18h de dissabte es farà l’inauguració amb l’acte «Passeja amb l’art per Colera» que començarà a l’escultura de Max Varés, a l’entrada del poble de Colera a les 18:00 h.
COLERart està patrocinat per l’Ajuntament de Colera i comissariat per l’artista Carles Bros Solanes i participen 26 artistes que amb les seves obres d’escultura, pintura, instal·lacions, dansa, performances, fotografia, música, grafitis, land art ompliran Colera d’art tot el cap de setmana.

Màrius Gómez participa amb la seva nova sèrie «Solivigrafies». Son 6 fotografies de 50x60cm, on el vi negre s’estén suaument sobre la superfície blanca i brillant, i el sol fa vibrar la plata sensible del paper fotogràfic fonent, en una imatge única, l’essència i el color del vi amb les formes orgàniques de la vinya, per mostrar un tot que ens trasllada a aquests dies d’estiu en que el vent està en calma i el so dels grills ens produeix cert ensonyament.

Solivigrafies és un projecte fotogràfic fet sense presses i amb molta calma, on l’exposició al sol crea l’imatge latent i el vi empordanés la revela als nostres ulls.

Aquesta sèrie de sis fotografies en tiratje únic les he realitzat sobre paper fotogràfic de blanc i negre exposat directament al sol del migdia durant tres hores, juntament amb vi (Cabernet i Merlot) elaborat a Colera.

Solivigrafies colerart cartell