El passat divendres 13 de març a les 19:30h a Espai Garum vam celebrar el 8è Aniversari (2007-2015) amb l’inauguració de l’exposició «La nostra sang» de la fotògrafa molletana Judith Vizcarra.

Una setantena de persones van omplir l’espai interior de la galeria d’art més petita del món per gaudir, per primera vegada, del projecte «La nostra sang» que l’autora mostrava per primera vegada en públic. Son 16 fotografies de gran format on, a través de l’autoretrat fotogràfic, com a mecanisme per anar aprofundint en el misteri i el desconeixement del propi jo, Vizcarra vehicula la necessitat d’expressar artísticament un neguit i, com a dona, investigar amb la simbologia real de «la nostra sang». Com a fotògrafa, en cap cas ha pretès oferir amb les imatges un missatge de simbologies o conceptual. La transgressió forma part del llenguatge directe que vol utilitzar amb tota la intenció, mostrant «La nostra Sang», buscant bellesa, erotisme i rebuig.

Per complementar l’exposició Espai Garum juntament amb l’autora organitzen el proper 25 de març de 19:30 a 21h una taula rodona per aprofundir i debatre sobre l’exposició i els plantejaments estètics i conceptuals de l’autora.

L’exposició es pot veure fins el 25 d’abrilespai garum vizcarra panora pequ espai garum vizcarra_8012 espai garum vizcarra_8021 espai garum vizcarra_8042