Espai Garum compleix 8 anys i volem celebrar-ho amb tu.

Doncs si, el proper divendres 21 de març farà 2920 dies que va néixer Espai Garum, i ens agradaría molt cel·lebrar amb tu aquest 8è aniversari. Perquè sense tu, Espai Garum no té sentit; perquè volem donar-te les gràcies per venir a les nostres exposicions i activitats; perquè reps els nostres emails, i no t’has esborrat i, que vols que et digui, perquè ens caus bé, molt bé!, ¿et sembla poc?

Com ja saps l’objectiu inicial d’Espai Garum era mostrar, des de Lliçà d’Amunt, art sense grans pressupostos; oferir cultura de base per a ments inquietes que no es conformen amb transitar els camins marcats i busquen propostes artístiques innovadores en un lloc únic que en aquests vuit anys s’ha convertit en referència artística al Vallès Oriental.

Han estat vuit anys intensos i plens d’experiències artístiques i humanes irrepetibles i hem organitzat 90 exposicions amb més de 100 artistes (de fotografia, escultura, pintura, il·lustració, ceràmica, disseny gràfic i de moda, instal·lacions, botànica, grafitti…,), i també hem editat quatre llibres, 14 visites d’obra i dos foto-mercats, fins i tot, hem fet calendari i samarreta…, un no parar!!

I perquè sigui una gran celebració inaugurem una gran exposició de la fotògrafa Judith Vizcarra “LA NOSTRA SANG”

Són fotografies de grans dimensions equilibrades amb altres de mida més reduïda on l’autora, a través de l’autoretrat fotogràfic, com a mecanisme per tal d’anar aprofundint en el misteri i la desconeixença del seu propi jo, vehicula la necessitat d’expressar artísticament un neguit i, com a dona, decideix investigar amb la simbologia real de «la meva sang».

Aparentment, la sang sembla una provocació, una transgressió, un crit d’alerta que cada cop més es converteix en més contundent i carregat de raons per començar a existir, per tal de donar forma estètica, crítica i poètica.

Judith Vizcarra vol mostrar “La Nostra Sang”, cercant bellesa, erotisme i rebuig.

INAUGURACIÓ: Divendres 13 de març a les 19:30h

EXPOSICIÓ: fins el 25 d’abril

Vizcarra portada facebook2