Hola, deixa que et digui una cosa: Les vacances estan sobrevalorades.
Hi va haver un temps en què es va donar per fet que tothom tenia dret a un mes de vacances a l’estiu i, la resta de l’any…, a treballar, ho recordes? Era aquest mes d’agost en què les grans ciutats es quedaven desertes, i va aparèixer la figura del «Rodríguez», aquell home que havia de treballar a l’agost, enviava a la dona i als nens a estiuejar a la costa i ell es quedava només «i trist» a la ciutat. Tots contents, la família i el Rodríguez, no?Aquest paradigma ha canviat i excepte certs col·lectius que tenen la seva ocupació blindada, la resta de mortals ja no podem fer un mes de vacances. Tu em diràs que hem sortit perdent però jo penso que al contrari, hem sortit guanyant. Jo almenys estic tot l’any de vacances i al mateix temps estic tot l’any treballant. El fet que no «s’hagin» de fer les vacances a l’agost comporta que qualsevol dia de l’any pot ser de vacances i això, amic meu, és el millor invent des de la creació de la rentadora automàtica !!

Les tecnologies actuals permeten que es pugui treballar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia, provocant que la nostra vida laboral i d’oci sigui intercanviable, permetent al mateix temps, que aquella utopia de que cal gaudir en el treball estigui a l’abast d’una gran majoria de persones.
A Espai Garum vam parar màquines l’1 d’agost però això no és massa cert, durant aquest mes hem seguit pensant, treballant i creant, mentre gaudíem d’uns horaris diferents i també flexibles. L’important és no apagar del tot, sempre cal mantenir la flama pilot encesa i tenir la ment àgil per a detectar les noves idees que a qualsevol hora poden sorgir.I ara que s’acaba agost estem activant Espai Garum per dir-te que:
… El proper dijous dia 3 de setembre a les 19:30h inaugurem la temporada 2015/16 amb una exposició de fotografies realitzades amb vi (no d’ampolles de vi, ni de persones bevent vi…, son fotografies revelades realment submergint-les en vi!!) +
… Seguim rebent postals per participar en POSTALART2015 i, francament, cada dia la gent és més creativa. Ja has enviat la teva postal? Tens fins al 23 de setembre. +
… També programarem noves sessions de FOTO FEEL «La fotografia per als que no tenen ni idea de fotografia» +
… A més et proposaré diverses «Visites d’Obra» que no podràs rebutjar.
… Per Nadal (si ja sé que falta molt) et sorprendrem amb una nova iniciativa de creació participativa.
I finalment, t’informo que a partir l’1 de setembre Espai Garum estarà obert amb un nou horari: de dimarts a divendres, de 17 a 20h. Perquè puguis gaudir, tant de les exposicions que hi ha a l’aparador, com de les que hi ha a la sala interior.
Bé, doncs això, que les vacances estan sobrevalorades ja que tot l’any estem treballant, o era a l’inrevés? … A l’inrevés, SEGUR !!!
Et desitjo unes bones vacances i recorda: qui veu art viu més!

…i no t’oblidis d’enviar-nos postals per participar en la segona edició de Postalart  2015 (possiblement el millor concurs de postals del país)
Ens veiem aviat!!
Màrius Gómez